Tuesday, 24 February 2009.

I lördags skulle jag ta det lugnt, men Johannes var ju tvungen att komma förbi på en kaffe, som blev en öl -> två .. mat + vin och whiskey, vilket senare slutade med Ljunggrens där vi mötte upp en massa folk. David och Amelias fläckar bland annat.

David är gift med Ebba. Dom är dom enda av mina närmaste vänner som är gifta och ändå är dom flera år yngre än mig. Det är häftigt. Att dom vågar. Tänk om dom tröttnar på varandra, ja så tänker jag. Tragiskt. David är väldigt väldigt bra på att laga mat. Han lovade att han inte alls tycker att jag snyltar när jag dyker upp hemma hos dom och får mat, så det tänker jag fortsätta med.

Jag Helena och Johannes dansade till den här sången innan vi drog iväg.

Translation: David and Amelias spots.

2 kommentarer till “David och Amelias fläckar.”

  1. e says:

    ja fortsätt med det, du är alltid välkommen=)

  2. martim says:

    tack ebbs. lovar!

Leave a Reply