Thursday, 5 March 2009.

Ibland undrar jag om jag har en fobi för att vara hemma. Vissa måndagar tittar jag tillbaks på veckan som gått och inser att jag inte haft en enda kväll när jag bara varit hemma och tittat på tv. Alltid är det nåt. Men sen tänker jag, vilken lyx att inte behöva vara själv. Jag tänker mycket på de som inte får kärlek, närhet och vänskap, som sitter hemma och tittar på tv bara för att det inte finns något annat för dom att göra. Då blir jag förbannat glad när jag blir bjuden hem på middag till sådana som Helena och Frida. Jordnötsmarinerad tofu i jordnötssås är gott har jag lärt mig.

Kvällens soundtrack är After Hours – Velvet Underground. Det är en sång som jag älskar, men herregud vad den får en helt annan innebörd om man lyssnar på texten noga. Jag trodde den handlade om att festa, men den är nog ganska mycket dystrare än så. Ja det passar ju inlägget i alla fall.. Jag har nog inte så bra koll på vad dom har gjort, det får bli ett mission för en annan dag.

Translation: Last week I was invited over for dinner. It was nice. Oh and there’s some stuff about loneliness.

En kommentar till “en kväll förra veckan.”

  1. teresa guerra says:

    Hej Martim,

    Vackra bilder på två vackra tjeijer! Det är så roligt att följa vad du gör på så långt avstånd.

Leave a Reply