Friday, 20 March 2009.

Ja, dagbok och dagbok. Det känns som om det var evigheter sen jag kom tillbaks från London, men jag har inte haft en sekund över för att fixa med dagboksbilder.. Men nu i alla fall..

Jag landade i stanstead kl 8.05 (londontid), det första jag gjorde när jag kommit in till stan var att hoppa av på första bästa undergroundstation. Det blev Bethnal Green. Utan att ha någon aning var jag var, började jag promenera. Det blev temat för den här trippen. Jag promenerade genom hela stan känns det som. Två saker som fascinerar mig med London är:

  1. Arkitekturen i London. Fallfärdiga hus ligger jämsides med höga hypermoderna skyskrapor. Sen att så många hus är 1 max 2 våningar höga. Det är sjukt fascinerande. Och alla tomma tegelväggar med ett litet litet fönster högst uppe i hörnet.
  2. Alla småbilar. Veteranbilar, bubblor, små röda citroëner (citroënger?), små sportbilar. Dom ser ut som tagna ur disneys “cars”.

Dagens soundtrack är en sång som jag har lyssnat och tittat på ungefär 20 gånger idag. Jag älskar dansen. Jag vill lära mig den. Är det nån som känner sig hugad att lära mig? Jag vill se den filmen också förresten. Bande à part av Godard.

Translation: I love walking. That’s what I did in London. I walked.

En kommentar till “London #2”

  1. Viktor says:

    Den sista här känns ju helt overklig. Att en sådan plats finns, och du visar verkligen känsloläget i den efterbehandling.

Leave a Reply