Thursday, 26 March 2009.

Åh! Jag tycker om den här bilden. Notera hur fötterna på kvinnan hänger en millimeter över marken och missa för guds skull inte dom orangea glasögonen. Sen att mannen lutar sig åt vänster medan kvinnan flyttat med lite, men ändå så ser dom så nonchalanta ut mot varandra.

Jag inbillar mig lite att det är en slags spel där kvinnan försöker närma sig, ett slags raggningsförsök. Men så ser dom så allvarliga ut bara för att inte tappa ansiktet. Att mannen lutar sig ifrån är bara en del av spelet…

Fast. Det är nog snarare så att dom bara är gifta sen aldeles för många år tillbaks. Eller?

Dagens soundtrack spinner vidare på min 60-tals vurm, om dock amerikansk denna gång.. Det här måste vara en av dom absolut bästa låtarna någonsin. Just nu.

Translation: Please take an extra look at this picture. I love it, but I suspect it needs a closer look.

Leave a Reply