Tuesday, 31 March 2009.

Jag har inte skrivit så mycket på länge nu, det beror på flera skäl. Ett skäl är att jag varit borta över helgen på fest. En annan är att jag hjälpt Johannes att flytta ut och därmed stukat ryggen eller vad man nu ska säga. Alltså har jag vid vissa tillfällen knappt kunnat sätta mig ner på en stol utan medelhöga jämmer. Nu är det lite bättre, men jag måste få klaga lite ändå..

Till det roliga. Fest. En liten stuga utanför en förort till Eskilstuna. 8 vänner. Vin och mat i överflöd. Earth Hour. Kan det bli bättre? Tack fina Lisa.

The Tough Alliance – Hung up on a dream

Translation: I went to a party on the countryside this weekend.

2 kommentarer till “earth hour och en liten fest på landet.”

  1. teresa guerra says:

    Martim já pensaste em escrever? Gosto muito dos teus textos. Aprofunda.

    Saudade e beijinho

  2. martim says:

    obrigado! vou tentar aprofundar um pouco a proxima vez. mas leva tempo escrever.

Leave a Reply