Saturday, 11 April 2009.

Jag vet att det är fint väder, fåglarna kvittrar och våren är på väg så, men jag har sån enorm lust att gå på bio… Jag vet inte ens vad jag vill se, inte vad som går. Dålig koll, det borde jag lösa på nåt sätt.

Fast. Det spelar nog inte någon egentlig roll. Det jag mest av allt fick lust med är nog att gå på någon gammal anrik bio med skramlande projektor som visar gamla svartvita franska “nouvelle vague” filmer och dåliga b-skräckisar. Gärna med en fårad gammal dam i kassan som väldigt vänligt och med skör hand tar emot betalning och ger små tablettaskar med handritade figurer på förpackningen i utbyte mot några kronor.

Finns det någon sådan i stockholmsområdet undrar jag..? Då skulle jag bli lycklig.

Translation: I’m looking for an antique charming movie theater.


Big Noise From Winnetka – Bob Cats

2 kommentarer till “bio.”

  1. sissel says:

    en sån skulle ju vara sjukt kul att gå på. det närmaste jag kan tänka mig en sån bio är tellus, fast dem visar ju typ nästan bara vanlig film.

  2. martim says:

    åh. jag har hört om tellus. jag kanske borde åka dit.

Leave a Reply