Thursday, 23 April 2009.

Odenplan, Stockholm. 2009-04-22 19.57

Mitt liv är som en repad skiva, den börjar långsamt och fint, eskalerar, ökar tempo, sången brister ut, en effektfull taktändring, trummisen byter till snabba slag på cymbalerna, trumpetaren gör ett vilt improviserat solo och där! strax innan den ultimata klimaxen, där hoppar nålen tillbaks och det fina introt börjar på nytt.. Jag är inte den som väntar passivt, den där repan ska bort. Jag vet bara inte riktigt hur än..

Translation: På västfronten intet nytt.


bodies of water – under the pines

2 kommentarer till “all quiet on the western front.”

  1. Anonymous says:

    Länge och väl har jag funderat på hur den där ölburken sitter fast på den mannens huvud. Det är och förblir ett mysterium (på västfronten intet nytt)

  2. e says:

    Jag träffade också mannen med det fantastiska öl-burks-balans-sinnet igår!

Leave a Reply