Sunday, 17 May 2009.

PARTS 1 2 3 4

Jag är nog den absolut sämsta kändisspottaren. Bakom oss sitter en skäggig man. Vi hinner diskutera Anders Petersen (som han tydligen bott med), lilla sjöjungfrun, byta nummer, gå ut och röka och göra high-five. Allt detta innan jag inser att jag sitter mitt emot Peter Harrysson. Han bjuder på den tredje flaskan vin, stället stänger, men dom låter oss sitta kvar och spelar fado i högtalarna.

Allt har ett slut, och vi lämnar Speakeasy. Vi går hemåt. Men.. för dom fyra vännerna visar det sig att natten ännu är ung, och en halvtimme senare lyssnar vi på Scorpions med högsta volym i en taxi på väg åt helt fel håll…

Translation: ..and drank a lot of wine..


scorpions – send me an angel

En kommentar till “torsdag part 3.”

  1. sissel says:

    fantastiskt!

Leave a Reply