Tuesday, 19 May 2009.

öde lekplatser i dimmigt nattljus. kan det bli finare? jag önskar bara att jag vågat/tänkt på att fråga ungdomarna som satt djupt i skuggan om någon av dom ville gunga i en av gungorna… nästa gång.

Translation: ..now I’m going to drink champagne. my friend just got accepted to art school.


the tough alliance – the last dance (tack till viktor. det _är_ den vackraste låten just nu)

En kommentar till “nu ska jag dricka champagne.”

  1. sissel says:

    Jag tycker det är så häftigt att du verkar fråga folk om du får ta bilder på dem. Jag vågar inte det, men jag har bestämt mig för att jag ska öva på att göra det. Människor är så fina, jag brukar titta på människor och försöka hitta det fina i deras utseenden på typ tunnelbanan och det är så många man egentligen skulle vilja fota. Har du något tips hur man bör gå tillväga?

Leave a Reply