Thursday, 25 June 2009.

_MG_1205-w_MG_1195-w_MG_1215-w

Ibland tänker jag att jag är unik. Sen går jag in på nån av alla bloggar jag försöker läsa för att bli inspirerad, och inser att allt jag gör och tänker kommer någon annanstans ifrån. Det finns alltid nån som gör samma bilder som jag, som ser ut som jag, lever samma liv som jag, lyssnar på samma musik som jag. Jag är numera tillfreds med det. Det är ok.

Så.

Nyss lagade jag cocktailtomatsoppa. Inspirationen fick jag från en blogg som jag läser ibland. Rent och skärt plagiat. Jag bytte röda mot gula tomater och ruccolan mot persilja. Glömde valnötterna så jag stoppade i lite sesamfrön och pinjenötter. Ja och så hade jag i lammkorv bara för att det är så gott. Ja just, lammkorvidén är snodd av viktor, så det var inte heller originellt.

Translation: I stole this tomatosouprecipe. But it’s good.


arthur russell – all boy all girl ( please please please check this out. please! )

Leave a Reply