Wednesday, 1 July 2009.

P1110097-wP1110038-kollP1110293-w

kollobilderna får komma i bitar. här är lite bilder från första kvällen. john med hatten fyllde år, det var tack vare honom vi fick leka kollo allihopa. utan honom hade jag aldrig fått spela midnattspingis en sommarnatt i juni.

imorrn åker jag bort på roadtrip till arvika. det ska bli sjukt kul. hoppas jag fortfarande är pigg och kry på lördagen när fleet foxes spelar.

Låten ikväll är första spåret på roadtripskivan jag tänkte försöka göra, fast det blir nog svårt att hinna…

Translation: tomorrow i’m going on a roadtrip to a festival called arvika. 


talk talk – it’s my life

2 kommentarer till “john.”

  1. Francine says:

    Gillar musiken och bilderna på bloggen,.!

  2. johan says:

    Alltid grymma bilder! Du e sjukt duktig och det känns som lite julafton i miniatyr när jag går in på din blogg och ser att den är uppdaterad. Bildspråket är spot on vad jag älskar. Mycket känsla, lite melankoliskt men ändå vackert och en viss operfekthet som är underbar, ungefär som livet i övrigt.

Leave a Reply