Tuesday, 7 July 2009.

_MG_1402-w

Hanna är fin hon. Hon lagade lax och kokade potatis och sparris åt mig och Emelie. Jag hann det därför att min dator har suttit och jobbat konstant sen klockan 19 med att föra över, processa och sortera ut mina bilder från Arvika. Urvalet är så gott som klart, men nu ska dom redigeras också. Sorry Anton. Det får bli imorrn. Sorry jag också för den delen, ännu en kväll med bara bilder som sällskap.

Även Viktor sitter med sina Arvikabilder. Han la upp grismasken. Nu vet jag inte om jag vågar visa min egen grismask. Nackdelen med att vara två fotografer på samma ställe…

Translation: Damn. He showed the pig.


casiokids – fot i hose
lyssna även på samma låt i dubtempo (nästan ännu bättre ärligt talat) 
( ingen youtubevideo kan visa hur bra dom var på scen. men kolla för all del liveversionen från arvika. värdelös bild, men observera hur dom improviserar och leker på scen. trumsessionen vid 5:e minuten var magisk i verkligheten. )

3 kommentarer till “hjulet.”

  1. V says:

    sjukt fin bild. och upp me grismaskbilden! min blev ju inte så jätterolig så jag kan annars ta bort det. haha.

  2. martim says:

    skärp dig “V” .. din grismaskbild var ju sjukt fin.

  3. Banana says:

    Åh Hjulet, ännu finare på bild. You made it immortal Martim.

Leave a Reply