Wednesday, 8 July 2009.

_MG_2991-w_MG_2655-wP1120703-wP1120501-w

i helgen åkte jag, viktor och emelie på roadtrip till arvikafestivalen för magasinet novells räkning. det var sjukt roligt. för första gången i mitt liv campade jag på festival. det känns konstigt att jag inte gjort det tidigare. men nu är det gjort. det var precis så sunkigt och slitsamt som jag hade trott, men också fantastiskt upplyftande. varför?

  1. fleet foxes.
  2. min, i arvika införskaffade, nya hatt. svart. i filt.
  3. fever ray.
  4. att måsjävlarna i arvika lyckligtvis är värdelösa på att sikta. 5 st försök. alla missade.
  5. casio kids.
  6. solblandat regn.
  7. röyksopp.

Se resten av mina och viktors bilder här.

Translation: I’m too tired to translate.


fever ray – keep the streets empty for me

En kommentar till “solblandat regn och en filthatt.”

  1. marie says:

    Fantastiskt.

Leave a Reply