Saturday, 15 August 2009.

_8072017-w

Ibland när två personer möts uppstår elektricitet.

Jag tror att det handlar om energifrekvens. I relationer av olika slag finns en energipott. Energimängden i den gemensamma energipotten är mer eller mindre konstant. Ja. Eller den ändrar inte på sig så lätt. De olika parterna i relationen kan ge och ta energi i förhållande till varandra. Ibland får de olika parterna energi utifrån som sätts in i det gemensamma energikapitalet. Energiöverskottet förvaltas och får relationen att gå vidare. Ibland minskar den ena partens energi på grund av yttre faktorer och det måste då kompenseras med den andras personliga energiöverskott.

Så här fungerar det i normala fall.

Men ibland vibrerar båda parters energifrekvens på samma nivå. Då uppstår resonans. Energipotten blir inte längre summan av båda parters egna energikapital, utan multipliceras exponentiellt.

1+1 blir 3 eller till och med 11.

Eld, storm och gnistor uppstår. Den energi som förs in i energikapitalet skapar mer och mer energi som måste förvaltas och användas.

Det här är fantastiskt och kan användas till att utföra stordåd, men skapar också problem. All energi kanske inte kan användas och måste då kanaliseras ut, om detta inte görs hålls den inne likt ångande vatten i en kastrull och exploderar till slut om locket inte lyfts, eller om inte tillräckligt många små lufthål har skapats.

Därav vikten av att förstå sig på kontaktytor.

Kontaktytorna kan ses som kanaler mellan olika relationer. Ju fler sådana kanaler som finns mellan olika energisummor, desto lättare kan energin flöda emellan och skapa mervärde, men om samma två personer har ersätt för många kontaktytor med kontakter till varandra, uppstår en energität bubbla som till slut exploderar. Ju fler kontaktytor man öppnar upp mot omvärlden desto mindre risk att bubblan exploderar, och desto större chans att den genererade energin kan användas till något gott.

Enkel logik.

Translation: Love is like resonance.


mgmt – electric feel (spotify)

9 kommentarer till “om kontaktytor.”

 1. Banana says:

  ja. varför tror du jag tjatar om draija på balkong? nu nu nu. annars exploderas det.

 2. Birta says:

  Tycker så mycket om din dagbok Martim. och Dig. Oftast kommer jag inte ihåg att den finns, men så med jämna mellanrum dyker den upp i mina tankar som en trevlig överaskning och förgyller min vardag.

 3. Birta says:

  och gällande flera kontaktytor kan jag inte annat än att hålla med.

 4. jenny says:

  Det här inlägget är så fint. och konstigt. Jag gillar konstiga saker. Hoppas din kamera hittar tillbaka till dig:(

 5. Stunning light in this photo.

 6. Get traffic for your online business, local shop/service or blog for free. This post shows 5 different methods to get lots of high exposure ads for free for your business: https://bit.ly/5waystoadvertisefree

 7. At Last! Human Sounding Text To Speech 2020 (NEW). Don’t take our word for it, hear a free demo now. Just reply to this email: nancyfadodd@gmail.com

Leave a Reply