Monday, 23 March 2009.

Sleeping Museum Guard, Tate Modern. 2009-03-16 15.56

Nu har jag äntligen sett Into the wild. Varning. Fortsätt inte läsa om du inte vill höra slutet på filmen. Den var fin. Inspirerande på något sätt. Fast mest tycker jag nog att filmen är lite väl romantiserande. Han var nog inte ute efter frihet, han ville nog inte överleva tror jag. Jag tror han ville att det skulle sluta som det gjorde. Ett avancerat självmord. Annars hade han letat efter andra sätt att komma över floden. Det fanns tydligen en handdriven flotte 1 km längre upp längs floden. Jag vill inspireras av att människor söker livet, inte av att man söker ett slut. Men den var väldigt fin, trots allt… och med en väldigt sann avrundning — Happiness only real when shared.

Dagens soundtrack. Society – Eddie Vedder.

Leave a Reply