Friday, 20 March 2009.

Skylthållare i Angel. 2009-03-15 20.52

Den här bilden alltså. Om det här är motsvarigheten till skylthållarna på drottninggatan så är det 1) antingen betydligt mer status i London att vara skylthållare. 2) Jävligt bra betalt. 3) Hon gör reklam för något annat än en ståuppkomikerkväll.

Dagens soundtrack. Jonathan spelar på debaser ikväll. Det blir nog fint.

Translation: Yay, it’s friday.

2 kommentarer till “comedy tonight.”

 1. Lina says:

  gud så fin bild. underbar blogg med

 2. martim says:

  tack. det är en av mina favoriter. men egentligen önskar jag att jag hade varit modigare och tagit fler bilder utan andra människor. hon såg så ensam ut på gatan..

  ibland blir jag så ledsen över att jag inte kan berätta hela historien. jag observerade henne ganska länge. vid två olika tillfällen med två timmars mellanrum. hon hade ett lite sorgligt uttryck som man bara såg när hon inte var medveten om att vara observerad. men så fort det kom någon potentiell kund sken hon upp i ett lysande daniel westling-påklistrat leende.

  jag vet inte varför det var så svårt att fotografera. hon fick säkert jättebra betalt för att stå där, men jag kände mig ändå utnyttjande på något sätt.. som jag aldrig brukar känna när jag tar en bild på gatan… jag vågade bara ta tre bilder sen var jag tvungen att gå..

  det är lustigt det där.

Leave a Reply