Thursday, 14 May 2009.

Tiden går, solen består och nyhetens behag övergår…. i irritation.

Det är fruktansvärt härligt att sitta i ett ljust fint rum och jobba till skillnad från “mörkrets avgrund” som jag satt i under 2 års tid. Problemet är nu att även med persinner fördragna och dörren stängd, slår ljuset rakt på min skärm och gör det praktiskt omöjligt att arbeta med bilder. Ett bra tag var detta inga problem. Lösningen var helt enkelt att ta en öl hur kylen och sätta sig i solen, och njuta så länge det varade. Inte så effektivt, men ack så trevligt.

Nu har jag blivit tvungen att ta till drastiska åtgärder. Med inspiration av gårdagens hjältar som MacGyver, byggde jag idag min egenhändigt uppfunna skärmstäckare av brun kartong och lite tejp. Oerhört ful, men oerhört effektiv.

Tack för mig!

Translation: Today I felt like MacGyver.


junior boys – hazel

Leave a Reply