Tuesday, 19 May 2009.

PARTS 1 2 3 4

..väl framme på Långholmen fanns det inget annat val än att hoppa i. Plask. Jag kommer ihåg att jag en gång läst i mina skolböcker (för länge sen) att världens snabbaste djur är geparden. Jag har inte googlat, men vad jag minns kunde den som snabbast springa nästan, eller till och med över, 200 km i timmen. Vattnet var jävligt kallt, jag tror vi vann.

Sen, kontoret för att värma oss. Lyssnade på Andrew Bird. Drack cappuccino. Dagen grydde.

Jag och Viktor gick av taxin vid Skanstull. Missade nattbussen precis. Viktor erbjöd sängplats. Det var väldigt välkommet. Vi såg ett avsnitt Dragonball.

Så somnade vi sakta in.

Translation: ..and we took a nightly swim.


andrew bird – a nervous tic motion…
(kolla in länken för live version där man kan se hur killen livesamplar sin fiol. sjukt imponerande)

Leave a Reply